One Moment With you: Del 36

-Varför har du inte berättat det? frågade jag och himmlade med ögonen.
-Jag tänkte att det bara var en läskig person som stod och kollade på mig, sa Emma och kollade nu upp på mig.
-Du vet att vi måste berätta till någon va? Polisen,killarna, din mamma allihopa! sa jag nu högt och tydligt.
 Emma började skratta.
-Vi ska bara berätta för killarna inte för min mamma hon kommer döda mig i sånna fall och då får jag fara hem med en gång, sa Emma och skakade på huvudet minst fem gånger.
-Okej... sa jag och la mig i soffan med mina ben i Emmas knän.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emmas perspektiv
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kvällen kom och jag hade bestämmt att vi behöved göra något kul.Så jag och Zayn kom på att vi skulle gå till en club dom bruka åka till.Jag visste att Antonia inte gick till såna saker eller att hon dricker så planen var att vi skulle lura iväg henne.Vi satt på Zayns säng och pratade när Harry kommer in i bara byxor.
-Men gå och ta på dig en tröja,vi vet alla att du gilla att gå utan kläder,men inte nu,skrattade jag.
-Ja okey då,sa han och log mot marken.Samtidigt kommer Louis in och hoppar på Harry.
-Så vad ska vi göra ikväll?frågade han med ett leende som om han visste vad som skulle hända. Jag log och fnittrade glatt.
-Vi ska lura med Antonia till "er" club!, sa jag och gav honom ett smile. Zayn satte sig bakom mig och höll om mig runt magen och jag lutade mig bakåt mot hans bröst.
-Yes, men vi har inte kommit på hur än... sa Zayn och lade hans haka på min axel. I samma stund kom Niall in i rummet.
-Jag har en idé! sa Niall glatt och hoppade på sängen bredvid Zayn och jag. 
-Var är Antonia? frågade jag som just kom på att hon hade varit med Niall.
-Hon gick bara på toa, och jag kunde inte motstå att tjuvlyssna på vad ni sa! sa Niall glatt och jag började skratta.
-Ja inte för att det var hemligt för dig..egentligen så är det bara en hemlis för Antonia, sa jag efter att jag hade skrattat klart.
-Jaha, så så kan jag berätta min plan nu? sa Niall förväntansfullt. Jag nickade och slog ut men handen för att visa att han skulle fortsätta.
-Ja, Antonia sa att hon iinte hade ätit Ben & Jerry´s på länge så vi kan väll säga att innte på cluben så säljer dem Ben & Jerrys för 1 pund (ca 12kr), sa Niall och tittade på oss alla med förväntansfull blick.
-Det är.... den bästa idé jag någonsin hört!, sa jag högt och satte mig upp ordentligt i sängen.
-Tror du hon går på det? frågade Liam helt plösligt som kom in i rummet med chips i munnen.
-Ja, tro mig! En gång så trodde hon på att jag skulle raka av halva skallen och göra en tuppfrilla av resten av håret, sa jag och började fnittra. I samma ögonblick så kom Antonia också in i rummet och såg frågande ut på mig. Jag gav alla i rummet förutom Antonia en säg inget blick.
-Vad pratar ni om? frågade hon då och satte sig på en stol vid Zayn´s skrivbord.
-Det är ett special erbjudande på Ben & Jerry´s på en affär i stan som vi tänkte gå till, sa jag och log lite onskefullt mot Antonia.
-Jippi Ben & Jerry´s! ropade Antonia glatt. Jag ställde mig upp och frågade om vi kunde fara förbi vårt hotellrum först. Zayn nickade och sen satte sig jag och Antonia i deras soffa eftersom de alla skulle göra sig klara för kvällen. Sedan for vi till vårt hotellrum.
I bilen:
-Varför är ni alla så finklädda? vi ska bara köpa Ben & Jerry´s, sa Antonia och såg frågande ut på Niall som satt bredvid henne.
-Ingen anledning, sa Niall då efter en stund.
-Men du vet det är ju paparazzis överallt som fotar dem och då måste de se bra ut, sa jag då efter Nialls osäkerhet.
-Och det är just därför vi ska till vårt hotellrum, sa jag och flinade mot Antonia som suckade åt tanken. Jag och alla andra började skratta och efter ett tag var vi framme vid hotellet, vi alla gick in och Antonia och jag gick in i mitt rum för att fixa oss medan killarna var i TV rummet.
-Det här kan du ha på dig! sa jag och räckte fram några kläder till Antonia. Det var ett par helsvarta byxor och en T-shirt som var pösig med texten "All night long!" på som hade paljetter på texten.
-Okej jag går med på att ha de här kläderna, sa Antonia som inte alls hade såna kläder i vanliga fall.
-Bra! sa jag och kollade igenom min garderob för att hitta vad jag ville ha på mig. Jag hittade ett par skin shorts svarta och ett par tunna strumpbyxor, och ett linne som var svart med guldpaljetter som formade orden "Nobody can stop me!". Både Antonia och jag satte på oss kläderna och mina kläder passade perfect på Antonia.  Jag kollade min låda med några skor jag hade tagit med mig.
-Dem här? sa jag och höll fram ett par klackiskor.
-Ja dem är snygga, ska du ha dem? sa Antonia och satte sig i en stol. 
-Nej jag tänkte till dig, sa jag och kollade på dem 7cm höga klackarna. Sen skrattade jag åt antonias blick, jag visste att hon aldrig skulle ha några klackar i huvudtaget och speciellt inte 7cm höga!
-Nej, nej, nej "det" kan du glömma!, sa Antonia och skadade på huvudet minst 7 gånger.
-Okej, men de här då? sa jag och höll fram ett par svarta ballerina skor. Antonia såg på mig med chock i bicken och sen sprang hon fram till mig och snodde åt sig skorna med ett smile i ansiktet.
-Jag tänkte att du skulle gilla dem, sa jag och tog fram ett par hög klackat till mig själv(inte 7cm höga utan 5cm höga).Sen gick vi ut till TV-rummet där killarna satt för att fixa våra hår och sminka oss.
-Wow, sa Harry och kollade på oss med uppspärrade ögon.
-Jag har nog aldrig sett Antonia klätt upp sig, fortsatte han sen. Och Niall knuffade till honom. Jag började as garva.
-Vi är inte klara än så ni vet vi ska fortfarande sminka oss och fixa våra hår, sa jag och kollade på dem som suckade åt att det tog läge för oss.
-Ni kan gå till bilen om ni inte orkar vara här inne, sa Antonia och började gå till våra smink och fixa håret grejer.
-Ja, jag går till bilen ialla fall, sa Louis och frågade sen om Liam också kom med.Liam nickade och de gick. Jag satte på musik på min dator och sen började jag locka Antonias hår. Hon sminkade sig själv medan jag gjorde mitt eget hår lockigt och sminkade mig själv som jag brukar. Fast ikväll bestämde jag mig för att använda ögonskugga som jag inte använder ofta. Och tillslut så var vi klara, för att fara och fest....a eller rättare sagt "köpa ben & Jerrys".
-Är ni klara nu? frågade då Zayn när jag var försjunken i mina tankar. Jag nickade och log glatt mot honom.
-Let´s go! sa jag och satte på mig min skin jacka. Vi gick ner för trapporna, jag, Antonia, Niall, Harry och Zayn och var redo för party!.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej hopp! Vi är nu tillbaka med en massa ideér så hoppas ni har stannat kvar medan vi har varit borta!
Antonia & Emma 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0